Hem   Idé    Kompetens    Kunder/Partner    Support    Kontakt   
Vår idé
En klassisk konflikt

Ni tvingas ständigt laga datorer, visa era anställda hur man skriver ut, felanmäla bredbandet som inte fungerar eller kanske till och med bli elektriker för att strömmen är borta.

Ni som ju bara vill koncentrera er på er kärnverksamhet och slippa hålla i alla lösa trådar som ska fixas. Det är där som er spindel i nätet kommer in. En spindel som kan knyta ihop alla lösa trådar och ta hand om era problem.

Teknologia har sådana spindlar. Vårt koncept är att ni ska slippa fundera på datorer och andra tekniska prylar i fortsättningen.

Vårt idé bygger på att vi tar ett helhetsansvar. Vi vill vara er partner och rådgivare i alla typer av tekniska frågor. Ni får en personlig kontaktperson från oss som lär känna er och er verksamhet och som håller löpande kontakt med er.

Vi inleder med en noggrann undersökning av er miljö och utrustning som det ser ut idag. Sedan träffas vi och går gemensamt igenom ert system. Vi presenterar olika vägar att gå för att förbättra er IT-miljö. Vi rekommenderar alltid de lösningar som vi finner bäst men sen är det upp till er att väga kostnader och annat mot varandra.

Vi brukar säga att vi hjälper er när ni behöver hjälpen. Det betyder att ni alltid kan få tag i oss även om det inte råkar vara kontorstid när problemet uppstår.

Teknologia är ett litet och effektivt företag, huvudsakligen placerat i Göteborg men med konsulter även i Stockholm. Vi vänder oss till små och medelstora företag och erbjuder främst helhetslösningar men kan självklart även sälja enstaka datorer eller utföra enskilda uppdrag.

Prova oss gärna, ni kommer inte bli besvikna.
Det finns flera anledningar att välja oss.


Teknologia • Väderskiftesg 12 • 418 31 Göteborg | Telefon 031-54 54 80 • Mobil 0708-770103 | info@teknologia.com